august 16, 2007

Recrutare membri toamna 2007...

Proiect curent: RECRUTARE
Perioada: 15 august - 30 octombrie.
Desfasurare proiect:
Scopul principal al acestui proiect este recrutarea de studenti care sa devina membri AIESEC Pitesti si sa profite de oprtunitatile oferite de aceasta organizatie.

PRINCIPALELE BENEFICII ale unui membru AIESEC sunt:

Lucru in echipa pe diverse departamente cum ar fi: Vanzari, Marketing, Finante, Resurse Umane.

Dezvoltarea abilitatilor profesionale: vânzări şi marketing, segmentare de piaţă, bugetare, fisa Gantt, customer servicing, recrutare, selecţie,evaluare, relatii publice, managementul proiectelor, contabilitate.

Dezvoltarea abilitatilor personale: abilitati de comunicare, de prezentare, de vorbit in public, de training si facilitare.

Oportunitatea de a conduce o echipa la nivel local, national sau international.

Experienta internationala: Un stagiu de lucru într-o companie din străinătate !

In aceasta perioada suntem prezenti in Universitatea din Pitesti pentru a face cunoscuta organizatia in randul studentilor. Suntem interesati sa recrutam studenti care isi doresc sa faca mai mult pe langa facultate si sa se dezvolte personal si profesional.

In acelasi proiect avem invitate cateva companii partenere AIESEC care sunt interesate sa investeasca in tineri si care vor sustine training-uri si workshop-uri in Universitatea din Pitesti in perioada 15-16 octombrie 2007 pe diverse teme.
Aceste companii de succes de la care avem ce invata sunt:
ARCTIC
JHONSON CONTROLS

PREZENTAREA OFICILA AIESEC Pitesti va avea loc la data de 17 octombrie 2007, ora 14.30 in sala CC1, CENTRUL DE CALCUL. Aici veti primi mai multe informatii despre ce inseamna AIESEC .
Mai mult, vei avea ocazia sa cunoasteti oameni de succes care au activat in organizatie si sa interactionati cu firme partenere AIESEC.

Studentii interesati de dezvoltare si de noi oportunitati pot sa se inscrie completand un formular de aplicare de la membri AIESEC din Universitate sau online.