decembrie 19, 2007

Evaluare Local Training Seminar 2007 - Satic, Rucar




Local Training Seminar este o conferinta locala bianuala care are ca principal scop pregatirea membrilor noi ai AIESEC Pitesti, perfectionarea cunostiintelor membrilor in cadrul departamentelor in care lucreaza si prezentarea oportunitatilor pe care le ofera partenerii AIESEC.

Anul acesta LTS a avut loc in perioada 8-11 noiembrie in satul Satic, comuna Rucar. La conferinta au participat 60 de persoane cuprinzand membrii noi recrutati in aceasta toamna, membrii de aproximativ un an in organizatie, conducerea AIESEC Pitesti, alumni AIESEC Pitesti si nu in ultimul rand doi dintre partenerii AIESEC Pitesti, domnul Ion Glisca reprezentant FPIMM Arges si doamna Anca Capatana reprezentant Contrast Consulting Company.
Sesiunea pregatita de catre Anca Capatana, pe tema LEADERSHIP, a fost destinata in special membrilor ce aveaun cel putin un an de activitate in organizatie.

AGENDA
Pregatirea in cadrul acestui seminar a fost completata de catre traineri AIESEC Pitesti de catre companiile partenere, avand o agenda incarcata:



Pe parcursul conferintei am incercat sa imbinam utilul cu placutul, participantii avand parte atat de training-uri cat si de momente de relaxare si distractie.



Toate aceste lucruri au fost posibile cu ajutorul partenerilor nostri locali si mai ales cu ajutorul partenerilor pentru acest proiect: Euromall care a avut o prezentare a programului "Be the Best with an Euromall Scholarship", Casa de Cultura a Studentului Pitesti, Lucris Primo, Romaria, Casa Vinului, Giramex, Contrast Consulting.
Acestia au contribuit la buna desfasurare a conferintei prin sprijin material si educational, fapt care dovedeste ca exista companii care contribuie si participa la dezvoltarea tinerilor.

Membrii AIESEC Pitesti multumesc companiilor, partenerilor si tuturor participantilor pentru implicare si pentru sprijinul acordat.