ianuarie 29, 2009

Truuuu!

*Amintiri WintCO & MCC

Daca vara trecuta eram cunoscuti sub egida "Readers of Today, Leaders of Tomorrow", de data asta, inspiratia ne-a dat pe spate si am recurs la Mondenii. Nu suntem emo ( nu avem nimic cu ei) ci suntem adevarati, unici si cripi :P
Ce pot sa zic, suntem faimosi in reteaua nationala, mai ales dupa ce combinatia "slogan" si supermegaextrabenga conferinta WintCO & MCC a fost una reusita!
Felicitari OC-ului, sa ne traiti!



Training-uri, leadersheep, alegeri, prietenii noi si vechi, glume proaste facute bine, asa ar suna ca un rezumat al rezumatului ce sa intamplat acolo. 
Sau cum ar spune un mare MCNugget, citez : ' It was beautiful, just like pizza, know what I mean?



Si ca treaba sa fie treaba, in sfarsit, dupa 7 ani de existenta, dupa ce AIESEC Pitesti a trait cele mai dramatice si fascinante momente si a crescut o groaza de oameni, ne-a izbit inca un moment in fata: un om de-al nostru in MC.
Helloooooooooooooo!
Te simti mandru cand stii ca un membru din localul din care faci parte, este apreciat si recunoscut la nivel national ca fiind capabil sa faca parte din conducerea AIESEC Romania. 



Ce inseamna pentru Beldy asta:a life time experience, un an de munca, satisfactii si amintiri frumoase!
Poate facem din asta o traditie ;)



Si de incheiere...

Suntem truuuuuuuuuuuuu!

ianuarie 19, 2009

Old & New reloaded

Continuăm rubrica proaspăt începută cu un nou articol de la Danny, alumni AIESEC Piteşti:

This blog belongs to Romanian people that lived in foreign countries and decided to come back to Romania. We also decided to write about the differences we observe or feel. We are doing this from two reasons:

1. we are selfish and feel that we should complain somewhere (even though we will try not to be so critical)
2. we want to help other "
returnees": let them know what to expect when they will come back, and give some methods on how to re-integrate faster.

Any other "returnee" - feel free to join, writing some posts or commenting.


ianuarie 15, 2009

Old and New!


Inaugurăm pe blogul AIESEC Pitești o nouă (să-i zicem) rubrică.

Vom prezenta proiecte ale foștilor membri ai organizației (așa-numiții Alumni).


Astăzi câteva rânduri despre un site inedit în Internetul românesc inițiat acum 2 luni de Andreea Nedelea și Alex Șerban .


Dezvoltând articole despre fonturi, grafică, design și layout, typography.ro este un proiect care vrea să (re)aducă în prim plan un domeniu pe cât de vechi, pe atât de nou: arta și tehnica scrisului și a formelor frumoase, aspectul grafic plăcut și original, folosirea corectă a caracterelor și a uneltelor corespunzătoare, etc.


În ciuda progresului digital și a tuturor uneltelor disponibile, greșelile sau lipsa de cunoștințe sunt din ce în ce mai vizibile, mai dese și mai deranjante. Pe de o parte din pricina ignoranței, pe de alta din cauza lipsei de informație sau a accesibilității acesteia.


Acest site dorește să devină un loc de referință unde cititorii pot găsi inspirație, răspunsuri la intrebări din domeniu, materiale utile, linkuri, informații folositoare și multe altele.

Din cuprinsul site-ului: articole de specialitate, biblioteca, video, wallpapere și alte surprize în curând.


Vă invităm așadar să intrați pe typography.ro, să citiți, să comentați și, de ce nu, să deveniți colaboratori. Nu uitați că site-ul are și un flux RSS la care vă puteți abona pentru a fi notificați de noile articole sau de alte surprize care sunt pregătite de autori pe site.