ianuarie 15, 2009

Old and New!


Inaugurăm pe blogul AIESEC Pitești o nouă (să-i zicem) rubrică.

Vom prezenta proiecte ale foștilor membri ai organizației (așa-numiții Alumni).


Astăzi câteva rânduri despre un site inedit în Internetul românesc inițiat acum 2 luni de Andreea Nedelea și Alex Șerban .


Dezvoltând articole despre fonturi, grafică, design și layout, typography.ro este un proiect care vrea să (re)aducă în prim plan un domeniu pe cât de vechi, pe atât de nou: arta și tehnica scrisului și a formelor frumoase, aspectul grafic plăcut și original, folosirea corectă a caracterelor și a uneltelor corespunzătoare, etc.


În ciuda progresului digital și a tuturor uneltelor disponibile, greșelile sau lipsa de cunoștințe sunt din ce în ce mai vizibile, mai dese și mai deranjante. Pe de o parte din pricina ignoranței, pe de alta din cauza lipsei de informație sau a accesibilității acesteia.


Acest site dorește să devină un loc de referință unde cititorii pot găsi inspirație, răspunsuri la intrebări din domeniu, materiale utile, linkuri, informații folositoare și multe altele.

Din cuprinsul site-ului: articole de specialitate, biblioteca, video, wallpapere și alte surprize în curând.


Vă invităm așadar să intrați pe typography.ro, să citiți, să comentați și, de ce nu, să deveniți colaboratori. Nu uitați că site-ul are și un flux RSS la care vă puteți abona pentru a fi notificați de noile articole sau de alte surprize care sunt pregătite de autori pe site.

Niciun comentariu: