septembrie 22, 2008

Train the Trainers





Pe romaneste, cum sa devii trainer.




Conferinta a avut loc in Arges, mai exact in minunatul Satic City, undeva pe langa Rucar in data de 7-10 august 2008. Organizatorii acestei activitati au fost noi bineinteles , AIESEC Pitesti adica, Echipa Nationala de Traineri si minunatii externali pe care o sa ii numesc mai tarziu.
Durata a fost de 4 zile super tari in care am invatat o groaza despre cum sa fi trainer atat in AIESEC, dar cum sa faci cariera in aceasta directie.

Prima zi ne-am suit jumatate intr-o rata din anii 80' probabil si in care praful de pe drumul de tara se depozita foarte usor.Totusi multumim Publitrans pentru ca ne-au oferit transport dus - intors gratuit :D






Aici eram la training-uri :)





Ajunsi acolo am inceput agenda cu aplauze ca la orice conferinta, i-am cunoscut pe cei din echipa nationala de traineri si cam ce vor ei sa faca si apoi am trecut la treburi serioase: sesiuni intregi despre cum sa tii un training pe parcursul celor 4 zile.

Partea buna a fost ca am cunoscut acolo niste oameni extraordinari, precum
Andrei Popescu, Master Trainer la Dale Carnagie, Zeno Popovici Alumnus AIESEC Sibiu, Daniel Patru, Trainer Sales la Ad Pharma si Alumnus AIESEC Cluj, Popic ( coordonator echipa nationala de training), Nico, Alexandra, Cristina (echipa nationala de traineri), dar si membrii din reteaua AIESEC Romania!

Au fost o gramada de sesiuni despre cum e sa fi trainer, cum sa iti intelegi audienta, cum sa ai o prezentare faina, mai exact cum sa fi an excellent trainer!! (prietenii stiu de ce !)

E super tare sa vorbesti cu persoane din alte orase de parca te-ai cunoaste de o viata si sa ti faci prieteni...de ce era asa de usor?
Oare faptul ca vrem sa fim traineri? Ca suntem niste persoane sociabile? Sau ne uneste ceva frumos, o experienta unica si plina de oportunitati?Da, exact,
AIESEC este de vina pentru usurinta cu care comunicam!

Ce pot spune decat ca a fost o conferinta foarte reusita!!! Informatiile au fost relevante, glumele bune si proaste o gramada, amintiri multe cu siguranta!




Thanks guys for the memories!


P.

Niciun comentariu: